Activiteiten in december – de laatste maand van 2019

Activiteiten in december

Onze activiteiten in december

Stiltemeditatie

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. In huiskamers over de hele wereld wordt op elke tweede zondag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur gemediteerd. In december houden we geen openhuiskamer, maar in het nieuwe jaar wel weer. Je bent welkom na opgave. Onze huiskamer kun je vinden op https://citiesoflight.org/nl/living_rooms/1237 Soms zijn er andere gasten, soms zijn wij met ons beiden. De stiltemeditatie wordt in onze agenda vermeld, daarin staat ook een omschrijving van de meditatie.

Gaialogische excursie Fivelingo Groningen

maandag 16 december van 10.00 – 16.00 uur gaan we weer op pad met geomant en helderziende Dick van den Dool, We gaan weer op een maandag op pad in Noord-Oost Groningen. Heb je zin om een keer mee te gaan geef je dan bij voorkeur op via info@gaialogie.nl of anders via Zijn blog http://gaialogie.blogspot.nl/ of via ons eigen contactformulier. Ontmoetingsplaats krijg je te horen na opgave. We verplaatsen ons per auto en lopend. Indien mogelijk carpoolen. Voor de lunch neemt elke deelnemer iets te eten en te drinken mee, voor de zogenaamd “pot-luck” lunch. Bijdrage: Dick van den Dool hanteert een tarief, dat afhankelijk is van inkomen/draagkracht. Je rekent rechtstreeks met hem af.

Mantra zingen

Op de 3e vrijdag van deze maand, vrijdag 20 december om 11:00 uur is er weer een Open Mantra Zangochtend in het kerkje van Oosterwijtwerd
Tijd: 11:00 – 12:30 uur

Inloop met koffie/thee om 10:45 uur.

We beginnen met een klankschaalmeditatie, daarna zingen we de mantra’s.
We zitten op stoelen, in een cirkel in het koor. Trek iets warms aan, want de dagen zijn koud.
Laat graag even weten of je komt i.v.m. koffie en thee zetten.

Bijdrage: vrije gift voor de Mariakerk

Labyrint in de Mariakerk

We leggen op 27 december het labyrint in de Mariakerk en het blijft liggen van 27 december t/m 29 december Je kunt het labyrint overdag lopen, tussen 10:00 en 18:00 uur; er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage aan de Mariakerk is zeer welkom.