meditatie

Activiteiten in februari 2020

Activiteiten in februari

Ik ben deze maand weer wat laat met het vermelden van onze activiteiten in februari. De stilte meditatie is geweest, wil je een keer komen, stuur dan een mailtje, dan nodigen we je van te voren uit.  Afgelopen zondag trad Jann op met zijn klankschalen in Assen en komende zondag zijn er televisie opnames van de Sjamanengroep, wanneer die uitgezonden wordt vermeld ik het op de website en Facebook. De uiterlijke activiteiten van de noordelijke Druïden staan op een laag pitje, maar ook daar zijn veel ontwikkelingen gaande.

Stiltemeditatie

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. In huiskamers over de hele wereld wordt op elke tweede zondag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur gemediteerd. Wij mediteren  op de tweede zondag van de maand.  Februari heeft al plaats gevonden, de eerstvolgende keer is in Maart.  Je bent welkom, na opgave. Onze huiskamer kun je vinden op https://citiesoflight.org/nl/living_rooms/1237 Soms zijn er andere gasten, soms zijn wij met ons beiden. De stiltemeditatie wordt in onze agenda vermeld, daarin staat ook een omschrijving van de meditatie.

Gaialogische excursie Fivelingo Groningen

maandag 17 februari van 10.00 – 16.00 uur gaan we weer op pad met geomant en helderziende Dick van den Dool, We gaan weer op een maandag op pad in Noord-Oost Groningen. Heb je zin om een keer mee te gaan geef je dan bij voorkeur op via info@gaialogie.nl of anders via Zijn blog http://gaialogie.blogspot.nl/ of via ons eigen contactformulier. Ontmoetingsplaats krijg je te horen na opgave. We verplaatsen ons per auto en lopend. Indien mogelijk carpoolen. Voor de lunch neemt elke deelnemer iets te eten en te drinken mee, voor de zogenaamd “pot-luck” lunch. Bijdrage: Dick van den Dool hanteert een tarief, dat afhankelijk is van inkomen/draagkracht. Je rekent rechtstreeks met hem af.

Mantra zingen

Op de 3e vrijdag van deze maand, vrijdag 21 februari om 11:00 uur is er weer een Open Mantra Zangochtend in het kerkje van Oosterwijtwerd
Tijd: 11:00 – 12:30 uur

Inloop met koffie/thee om 10:45 uur.

We beginnen met een klankschaalmeditatie, daarna zingen we de mantra’s.
We zitten op stoelen, in een cirkel in het koor, er zijn rubberen matjes voor onder de voeten. Trek iets warms aan, want de dagen zijn koud.
Laat graag even weten of je komt i.v.m. koffie en thee zetten.

Bijdrage: vrije gift voor de Mariakerk