Activiteiten in november

Activiteiten in november:

Mantra zingen

Op de 3e vrijdag van deze maand, vrijdag  15 november om 11:00 uur  is er een Open Mantra Zangochtend in het kerkje van Oosterwijtwerd
Tijd: 11:00 – 12:30 uur

Inloop met koffie/thee om 10:45 uur.
We zitten op stoelen, in een cirkel in het koor. Trek iets warms aan, want de dagen zijn koud.
Laat graag even weten of je komt i.v.m. koffie en thee zetten.
Bijdrage: vrije gift voor de Mariakerk

Gaialogische excursie Fivelingo Groningen

maandag 18 november van 10.00 – 16.00 uur gaan we weer op pad met geomant en helderziende Dick van den Dool,  dit keer  gaan we op een maandag op pad in Noord-Oost Groningen. Heb je zin om een keer mee te gaan geef je dan bij voorkeur op via info@gaialogie.nl of anders via Zijn blog http://gaialogie.blogspot.nl/ of via ons eigen contactformulier. Ontmoetingsplaats krijg je te horen na opgave. We verplaatsen ons per auto en lopend. Indien mogelijk carpoolen. Voor de lunch neemt elke deelnemer iets te eten en te drinken mee, voor de zogenaamd “pot-luck” lunch. Bijdrage: Dick van den Dool hanteert een tarief, dat afhankelijk is van inkomen/draagkracht. Je rekent rechtstreeks met hem af.

Labyrint in de Mariakerk

Op vrijdag 29 november leggen we met elkaar het labyrint uit in het koor van de Mariakerk, en het blijft liggen tot zondagavond. Je kunt het labyrint overdag lopen, tussen 10:00 en 18:00 uur; er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage aan de Mariakerk is zeer welkom.