Noord Groningen Activiteiten september

Activiteiten in september

Dag allemaal,
Met de huidige regels valt voor ons een aantal kern activiteiten nog steeds niet goed te regelen.
Een tijdje geleden heeft de plaatselijke commissie van de SOGK besloten dat er geen activiteiten zullen plaatsvinden in het kerkje van Oosterwijtwerd, daarom kan het mantrazingen in de Mariakerk nog steeds niet doorgaan.

Ruimte praktijk

We zijn in het voorjaar begonnen om een nieuwe praktijk ruimte in te richten en na enige vertraging verwachten we deze eind september gereed te hebben.

Ervaringstochten

Deze week staan er  2 ervaringstochten met de geomant en helderziende Dick van den Dool op het programma, op donderdag 10 september een excursie in de omgeving Winsum en op vrijdag 11 september een excursie in de omgeving van Fivelingo.

Donderdag 10 september, (9.30 – 17.00):
Ervaringstocht  met de onderzoek aspecten: Sterrenbeelden uitbeelding wierden patroon en het Keltische kruis in de wierden rond Winsum. Bezoek aan de wierden in Groot en Klein Wetsinge en de plek van een steentijdnederzetting aan de oostzijde van de landtong, deel uitmakend van de Hondsrug, “de Melkweg op Aarde”: relatie Oeroude Aarde Licht uitstroom en nieuwe instroom Aquarius Licht.

Vrijdag 11 september (9.30 – 17.00)  de schone punten van Fivelingo. (deel 17) met dit keer in een aantal kleine thema’s :

  • Oosterwijtwerd: noordoosthoek wierde
  • Wierde Helwerd met het nieuwe Aquarius Licht en de verbinding met het punt in Warffum in de sferen
  • De Grote Groningse Landschapsgeest en zijn ontwikkelingen potenties en de relatie van Gruno, de zoon van Friso en de hogere Godinsfeer in de boven sferen.
  • Bezoek ander Johannieter punt (eerklooster): Warffum
  • Bedankpunt in Groningen bezoeken want de regering heeft de aarde daar niet bedankt voor haar giften zoals het gas.
  • En vooral dat wat zich aandient!

Opgave en meer informatie over de ervaringstochten via blog van Dick van den Dool https://Gaialogie.blogspot.com of info@gaialogie.nl