Aktiviteiten

Aktiviteiten in augustus 2019

Onze aktiviteiten in augustus 2019 begonnen met een nieuwe maan meditatie in besloten groep en een stiltemeditatie. Het is hoog zomer geweest, de eerste oogstfeesten zijn nu gevierd en we zijn duidelijk op weg naar de herfst. Donderdag is het volle maan. In Augustus zijn er twee nieuwe manen en één volle maan. De eerste nieuwe maan was op 1 augustus, de volgende zal op 30 augustus zijn. Elke andere maand dit jaar heeft telkens één volle maan en één nieuwe maan.

Mantra zingen

Op de 3e vrijdag van deze maand, vrijdag  16 augustus om 11:00 uur  is er een Open Mantra Zangochtend in het kerkje van Oosterwijtwerd
Tijd: 11:00 – 12:30 uur

Inloop met koffie/thee om 10:45 uur.
We zitten op stoelen, in een cirkel in het koor.
Laat graag even weten of je komt i.v.m. koffie en thee zetten.
Bijdrage: vrije gift voor de Mariakerk

Gaialogische excursie Fivelingo Groningen

31 augustus en 1 september gaan we weer op pad met geomant en helderziende Dick van den Dool, Op zaterdag naar Friesland en Zondag gaan we op pad in Noord-Oost Groningen. Heb je zin om een keer mee te gaan geef je dan bij voorkeur op via info@gaialogie.nl of anders via Zijn blog http://gaialogie.blogspot.nl/ of via ons eigen contactformulier. Ontmoetingsplaats krijg je te horen na opgave. We verplaatsen ons per auto en lopend. Indien mogelijk carpoolen. Voor de lunch neemt elke deelnemer iets mee, voor de zogenaamd “pot-luck” lunch. Bijdrage: Dick van den Dool hanteert een tarief, dat afhankelijk is van inkomen/draagkracht. Je rekent rechtstreeks met hem af.

Labyrint in de Mariakerk

Op vrijdag 30 augustus leggen we het labyrint uit in het koor van de Mariakerk, en het blijft liggen tot zondagavond. Je kunt het labyrint lopen, er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage aan de Mariakerk is zeer welkom.