window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DD8D0WL0JP');
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stilte meditatie in april

14 april 2019 @ 8:00 pm - 9:00 pm

stilte meditatie

Stadsverlichting meditatie – Stilte meditatie

Bijna elke tweede zondag van de maand wordt gemediteerd tussen 20.00 en 21.00 uur.
Tijdens deze huiskamerbijeenkomsten kom je – in stilte – binnen tussen 19.45 en 20.00 uur. Er is thee en koffie. Om 20.00 uur start de stiltemeditatie in de Blauwe Aarde met een korte klankschaalmeditatie, die overgaat in de stiltemeditatie. Na afloop van de meditatie gaat iedereen weer in stilte weer weg.
De gehele bijeenkomst duurt ongeveer een uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Maar het is belangrijk je van te voren voor een bijeenkomst aan te melden en op tijd aanwezig te zijn.
Opgave via het contactformulier

Toelichting:

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren door meditatie.
Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. Je bent effectiever als je samen stil bent.
In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.

Iedere maand komen mensen in 1017 huiskamers bijeen om een uur stil te zijn. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Bovendien heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld!

Gegevens

Datum:
14 april 2019
Tijd:
8:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Centrum de Blauwe Aarde
Dorpstraat 32
Oosterwijtwerd, groningen Nederland
+ Google Maps

Organisator

Centrum de Blauwe Aarde