gaiologische excursie Fivelingo- helwerd

Op pad met Dick van den Dool

Deze maand gaan we weer twee dagen op pad met Dick van den Dool. Als je zin hebt mee te gaan, meldt je dan svp rechtstreeks bij Dick aan, bij voorkeur via zijn mail [zie hier onder]. Vanaf vrijdag verblijft hij bij ons.

Zaterdag 22 oktober: Mysteriën rond het oude Heilige Punt in Ter Apel: met haar punten van de overgang, de Dood en het toekomstige leven.

Zondag 23 oktober. Wat is er nog over van het non duale Heilige klooster wierdepunt Aduard met haar Lichtverschijnselen en andere spirituele fenomenen.

Heb je zin om een keer mee te gaan geef je dan bij voorkeur op via info@gaialogie.nl of anders via Zijn blog http://gaialogie.blogspot.nl/ of via ons eigen contactformulier. De Ontmoetingsplaats krijg je te horen na opgave. We verplaatsen ons per auto en lopend. Indien mogelijk carpoolen. Voor de lunch neemt elke deelnemer iets te eten en te drinken mee, voor de zogenaamd “pot-Luck” lunch.

Bijdrage: Dick van den Dool hanteert een tarief, dat afhankelijk is van inkomen/draagkracht. Je rekent rechtstreeks met hem af.