celtic reiki

Celtic Reiki

Celtic Reiki is een levenslange inspirerende reis tussen de werelden, de basis is het Keltische Ogham. De opleiding is op dit moment in het Engels en biedt uiteindelijk de mogelijkheid tot het verkrijgen van de diploma’s “Mystic Master” en “Realm Master”

Celltic reiki is te verdelen in het oude systeem van voor 2014, dat gebaseerd was op Usui Reiki met drie graden met daar aan toegevoegd de (niet fysieke) boom essences.

Sinds 2014 is er een geheel vernieuwde, op zichzelf staande vorm, welke op dit moment eigenlijk alleen te volgen is via internet. Inwijdingen vinden plaats met behulp binaural tones die je afstemmen op het gewenste deel van het CR veld.

We zijn beiden door Martyn Pentecost  ingewijd in Glastonbury bij de Chalice well en vervolgens door hem getraind. Jann is Celtic Reiki Realm master en Yolanda Celtic Reiki Mystic Master.  Jann heeft de credentials om de opleiding te geven, maar op dit moment doen wij dat niet en er is ook geen andere officiële opleider in Nederland. Voor een opleiding verwijzen we naar Engeland.

Het basis niveau heet “Foundation Master” en staat tevens gelijk aan het oude Celtic Reiki van vóór 2014 systeem met de drie graden. Deze training tot foundation master introduceert de basis filosofieën en technieken gedurende een training van twee weken. Wat je daarbij leert kun je gebruiken om je eigen gezondheid en welzijn te verbeteren.

Mits je redelijk Engels kunt is CR Foundation Master te volgen voor $ 99 = ca € 94 via de volgende pagina van Martyn Pentecost. Je meld je daar aan bij hem en betaalt deze opleiding rechtstreeks aan Martyn zelf. >> Pagina Training op site Martyn