Healing van een plaats

Healing van een plaats of plek

Tijdens de healing stem je je af op de plek waar je bent door stil te zijn, door meditatie en gronding. Vervolgens vraag je aan de plek of je op dit moment toestemming hebt om daar aanwezig te zijn met de intentie van healing of het uitvoeren van een ritueel. Als het antwoord ontkennend is sluit je af en dank je de plek voor de ervaring.

Verbindt je voeten met de aarde onder je en breidt dit verbonden zijn in gedachten over het hele lichaam uit en vervolgens naar de ruimte om je heen. Wanneer er een aantal mensen aanwezig zijn wordt zo een kring van kracht gevormd. De universele levensenergie stroomt door ieder en de aarde en de lucht rondom.

Door je af te stemmen en je energie te richten op healing van de plek waar je je bevindt zul je merken dat er meer harmonie komt. Bij deze healing heel je jezelf, werk je aan je eigen transformatie en bewustzijn.

Na de stilte is er tijd om eventueel een ritueel uit te voeren, te dansen, mantra’s te zingen of rond te gaan op deze plek, afhankelijk van de intentie van het bezoek. Na afloop bedank je de plek dat je daar aanwezig mocht zijn en voor de ervaring die je daar hebt opgedaan.