Tarot legging

Legging

tarot leggingHoe gaat de tarot legging? Eerst formuleren we samen een vraag: waar wil je naar kijken, wat houd je bezig? We proberen deze vraag zo duidelijk mogelijk te maken. Ik zal een legpatroon kiezen dat bij de jouw vraag past en daarna laat ik je het deck schudden en leg ik de kaarten uit, of ik schud en laat je de kaarten zelf een voor een trekken.

Na het uitleggen volgens het gekozen patroon, kijken we samen naar wat op tafel is komen te liggen: de kaarten zelf en hun specifieke plaats in het patroon. Ik zal de kaarten duiden en zal vragen wat zij bij je oproepen. Wij doen het samen, waarbij de combinatie van mijn kennis en wat jij vertelt over het beeld dat de kaarten bij jou oproepen je duidelijk zal maken waar deze legging op zou kunnen wijzen. De kaarten die op tafel komen hebben betrekking op jou, op jouw vraag en op jouw omstandigheden!

We besluiten het consult door kort stil te staan bij iets dat je zelf kunt gaan doen (als eerste stap) om je toekomst zo in te kunnen richten, zoals je die zelf graag wenst.

Samenvatting

Een tarot consult kan nuttig zijn bij levensvragen, bij keuzes die gemaakt moeten worden inzake scholing, werk en relaties, kan inzicht geven in achtergronden van een probleem, maar kan ook inzicht geven in de achtergrond van gezondheidsproblemen zowel lichamelijk als psychisch.

Ik geef je inzicht en handvatten zodat je zelf na de Tarot legging en de duiding met de tarotkaarten aan je toekomst kunt werken.