Tarotmediation

Tarotmediation

tarot kaarten tarotmediationTarotmediation is een methode om met behulp van de Tarot inzicht te krijgen in problemen die spelen en mogelijke oplossingen te vinden. Door de erkende Tarot Mediator methodiek te gebruiken kan met behulp van de tarot snel een diepgaand inzicht verkregen worden in de processen van het onderbewuste.

Tarotkaarten worden door mij als inzichtgevend en spiegelend medium gehanteerd. De plaatjes op de tarotkaarten roepen gedachten en associaties bij je op, speciaal op dit moment in je leven en naar aanleiding van de vraag die je hebt gesteld; dat is niet voor niets, ze raken aan je onderbewustzijn en dus aan datgene wat daar wel bekend is, maar voor jou nog verborgen.

Wanneer wij naar de kaarten kijken en ik ze voor je duid, kun je zicht krijgen op wat er werkelijk speelt in je leven en de mogelijkheden die er zijn om veranderingen in het werk te stellen.

Een “Tarot Mediator” is een tarotist die de tarot op professionele manier als inzichtgevend instrument hanteert. De Tarot Mediator heeft een 2 jarige beroepsopleiding tot Tarot Mediator gevold en het examen met goed gevolg afgelegd.
De opleiding is erkend door de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

De sessies worden niet meer vergoed door de verzekeraar.