Aktiviteiten

Activiteiten in juli

Dag allemaal,
Op dit moment staan er nog weinig activiteiten op het programma, want met de huidige regels valt veel nog niet goed te regelen.
Er is door de plaatselijke commissie van de SOGK besloten dat er voorlopig geen activiteiten zullen plaatsvinden in het kerkje van Oosterwijtwerd. Dit besluit is gebaseerd op het advies en protocol van de SOGK en de geldende gedragsregels en maatregelen van overheid en RIVM. Het mantrazingen vindt daarom nog steeds niet plaats.

Mantrazingen

we onderzoeken of het na de vakantie mogelijk is met een klein aantal mantra zangers buiten [in de tuin of in het veld] wel samen mantra te zingen, en dit via Zoom, Messenger of via ons YouTube of FaceBook kanaal eens per maand te delen (elke 3e vrijdag van de maand).
Koornetwerk (https://koornetwerk.nl/beginnen-of-niet-beginnen-dat-blijft-de-vraag/) adviseert (in afwachting van de uitkomsten van een onderzoek door VirMus en het RIVM wat de rol van samen zingen op corona besmetting heeft) in haar protocol een onderlinge afstand van 3 meter tussen de zangers.

Ruimte praktijk

We zijn een nieuwe praktijk ruimte aan het inrichten en verwachten deze na de zomervakantie klaar te hebben

Ervaringstochten

Komende week staan er wel 2 ervaringstochten met geomant Dick van den Dool op het programma.

Donderdag 16 juli, (9.30 – 17.00):
Ervaringstocht Groningen met Dick van den Dool:
Winsum met haar wierden en subtiele energetische Sferen kwaliteiten. (deel 1)
Thema: De oude verborgen subtiele kwaliteiten op Nieuw BEGROETEN.

Vrijdag 17 juli (9.30 – 17.00) Ervaringstocht Groningen met Dick van den Dool: de schone punten van Fivelingo. (deel 17) Thema: Verbindingen scheppen tussen kwaliteiten plekken en ‘oude’ Vissentijd- en Nieuwe Aquarius Bewustzijn sferen aandachtig ZIJN.

Opgave en meer informatie via blog Dick van den Dool https://Gaialogie.blogspot.com of info@gaialogie.nl